Hold-beskrivelse.

( For at du som danser, kommer på det HELT rigtige hold, er det vigtigt du læser nedenstående ) inden du starter på et danse hold.

Det er MEGET vigtigt at man som nybegynder kommer på et begynderhold, således at man får lært de mest anvendte grundtrin og fagudtryk, HELT fra bunden, det gør tingene meget nemmere senere i danse-forløbet, og man får en rigtig god oplevelse aller første gang man er til dans - Linedance handler ikke kun om dans, men også om motion, livskvalitet og socialt samvær.

Det er også vigtigt du at som mere rutineret danser ved hvad du går ind til når du starter på et Linedance hold - læs nedenstående beskrivelser INDEN du starter til Linedance.

Slow Dance hold:

På dette hold lærer man demest anvendte grundtril, og der danses kun til lidt langsommere musik. Her er det ikke antallet af danse der tæller, men at du som danser virkeligt lærer trinene, så vi bruger den tid som er nødvendigt. Holdet hendvender sig til  dig som enten er helt ny danser, elleller du måske  har helbredsmæssige problemer som gør det vanskeligt at følge med på almindelige begynderhold.

Musik: Der danses primært til country musik

Begynderhold:

På begynderholdet lærer man de mest anvendte grundtrin, man lærer alle fagudtrykkene, hvad er MEGET vigtigt, så man også kan klare sig hvis man kommer til dans/workshops andre steder, de fleste Linedance instruktører bruger fagudtrykkene i deres undervisning, det er VIGTIGT. Så er du helt NY, og aldrig før har danset linedance, jamen så skal du på et begynderhold, og du skal for din egen skyld sikre dig at din instruktør bruger fagudtrykkene.

Her vil blive undervist i langsomt tempo, og dansene er ikke svære, musikken er valgt med omhu, den skal "fænge" - du vil lære at tælle takterne i musikken, du vil lære gode teknikker som du senere i dit danse forløb vil have stor gavn af.

Musik: Vi danser næsten til alt musik, lige fra den traditionelle country musik, til den såkaldte New-style.

Begynderhold +:


Begynder + holdet er for dansere der har danset en halv eller hel sæson, der enten bare gerne vil have lidt mere træning/motion – eller måske man ikke føler man er HELT klar til letøvet hold, dog anbefales det at danse på let øvet sideløbende med dette hold – der tages fortsat fat i grundtrinene, og trin kombinationerne.

Musik: Vi danser næsten til alt musik, lige fra den traditionelle country musik, til den såkaldte New-style.

Let øvet hold:

Har du danset ca. en sæson eller mere, og lært de mest anvendte grundtrin samt de mest anvendte fagudtryk, så skal du absolut på et let øvet hold, her vil udfordringen være lidt større, dansene vil være lidt sværere, men dermed også sjovere, men selvfølgelig er der mange trin du endnu ikke har lært, de bliver grundigt instrueret på dette hold, så har du mod på lidt udfording, så er det dette hold du skal med på. En del af dansene her har "skæve" tællinger - men igen vil der blive undervist i passende tempo så alle kan følge med.

Musik: Vi danser næsten til alt musik, lige fra den traditionelle country musik, til den såkaldte New-style.

 

Evergreen Hold:

På Evergreen holdet danser vi de gode gamle danse, der har været i tidens løb. Der danses på alle niveuer på dette hold, så der kan være danse, lige fra Begynder til Øvede.

De danse der danses, er ikke nødvendigvis nogen vi har danset lige i vores klub, men alle de danse vi møder, når vi er rundt til forskellige træf og arrangementer. Det er de danse, hvor vi alle kan sidde og sige:"Hvad er det nu lige for en den der - Hvordan er det lige den er - Kan egentlig huske den var super god" osv. Og så lige de sidste 3 vægge, ja så kan vi næsten dansen :-)

Der danses til alt musik, lige fra Country til pop og rock, ja til alt hvad der kan danses til.